Gabimet kryesore që duhet të shmangni ne Social Media Marketing eljona kosta eljona kosta academy gabimet kryesore ne social media marketing Apr 10, 2023

Marketingu në rrjetet sociale është një mjet shumë i rëndësishëm për të arritur audiencën dhe ndikimin e duhur. Megjithatë, ka disa gabime të zakonshme që mund të shmangen në këtë fushë. Në...

Continue Reading...
Instagram Reels - Cfare duhet te keni parasysh kur i krijoni Oct 21, 2022

Te gjithe e dime qe Reels, Tiktoks apo YouTube Shorts jane nje nga format me te kerkuara sot neper rrjete sociale per te rritur shikueshmerine dhe ndergjegjesimin mbi nje brand. 

Pavaresisht skepticizmit apo qendreses per te mos i perdorur ne strategjine tuaj te marketingut, shume shpejt do...

Continue Reading...
Jo Çdo Social Media Manager Është Një Social Media Strategjist online marketing training social media management social media manager social media manager ne shqiperi social media manager ne tirane social media marketing social media strategjist Aug 13, 2022

Pse nje social media manager nuk eshte gjithmone nje social media strategjist?

Nje nga keqkuptimet me te shpeshta kur vjen puna per social media marketing…

Nese ju jeni nje biznes dhe sapo keni vendosur qe eshte koha per te nenkontraktuar social media marketing per biznesin tuaj. Se...

Continue Reading...
Klientët Makth klientet makth nightmare clients Jun 10, 2022

Tete vite me pare, se bashku me ekipin po punonim me nje klient makth (le ta quajme Daniela... qe mund te jete, ose s'mund te jete emri i vertete ;))

Ishte koha qe me se shumti ofroja sherbimin e reklamimnit ne Facebook dhe Google. Dhe arsyeja kryesore ishte sepse perfitohej shume para dhe fitim...

Continue Reading...
Çfarë i Duhet Çdo Strategjie Marketingu eljona kosta eljona kosta academy marketingu per bizneset strategji marketingu strategji per bizneset Aug 02, 2021
Kur flasim per biznes, duam apo sduam jane disa parametra qe duhet t'i kemi ne konsiderate te gjithe, perndryshe cdo perpjekje qe bejme sdo te na rezultoje ne sukses. 
 
Ne gjithe karrieren time ne Marketing jam hasur me mijera biznese dhe secili prej tyre i vecante ne llojin e tij. Nje...
Continue Reading...
7 Karakteristikat e Sipërmarrësve Të Suksesshëm 7 karakteristikat e sipërmarrësve të suksesshëm sipermarrje Jul 20, 2021

Shumë njerëz kanë ide interesante ose shuma parash që mund t'i investojnë - mirëpo asnjëherë nuk arrijnë sukses në sipërmarrjet e tyre. Nëse ju dëshironi të bëheni një sipërmarrës, qendroni një...

Continue Reading...

TAKIM INFORMUES - MËSONI SE ÇFARË MUND TË ARRINI DUKE PUNUAR SI SOCIAL MEDIA MARKETER

TAKIM INFORMUES

NDIQENI KETU