Klientët Makth klientet makth nightmare clients Jun 10, 2022

Tete vite me pare, se bashku me ekipin po punonim me nje klient makth (le ta quajme Daniela... qe mund te jete, ose s'mund te jete emri i vertete ;))

Ishte koha qe me se shumti ofroja sherbimin e reklamimnit ne Facebook dhe Google. Dhe arsyeja kryesore ishte sepse perfitohej shume para dhe fitim...

Continue Reading...

TAKIM INFORMUES - MËSONI SE ÇFARË MUND TË ARRINI DUKE PUNUAR SI SOCIAL MEDIA MARKETER

TAKIM INFORMUES

NDIQENI KETU