Gabimet kryesore që duhet të shmangni ne Social Media Marketing eljona kosta eljona kosta academy gabimet kryesore ne social media marketing Apr 10, 2023

Marketingu në rrjetet sociale është një mjet shumë i rëndësishëm për të arritur audiencën dhe ndikimin e duhur. Megjithatë, ka disa gabime të zakonshme që mund të shmangen në këtë fushë. Në...

Continue Reading...
Çfarë i Duhet Çdo Strategjie Marketingu eljona kosta eljona kosta academy marketingu per bizneset strategji marketingu strategji per bizneset Aug 02, 2021
Kur flasim per biznes, duam apo sduam jane disa parametra qe duhet t'i kemi ne konsiderate te gjithe, perndryshe cdo perpjekje qe bejme sdo te na rezultoje ne sukses. 
 
Ne gjithe karrieren time ne Marketing jam hasur me mijera biznese dhe secili prej tyre i vecante ne llojin e tij. Nje...
Continue Reading...

TAKIM INFORMUES - MËSONI SE ÇFARË MUND TË ARRINI DUKE PUNUAR SI SOCIAL MEDIA MARKETER

TAKIM INFORMUES

NDIQENI KETU