LE TĂ‹ BĂ‹HEMI KREATIVĂ‹!

Unë besoj se të gjithë kanë një potencial dhe aftësi që mund ta ofrojnë në një treg të gjerë, qoftë ky online apo offline. Sistemi ynë hap-pas-hapi  i trajnimeve është shumë i thjeshtë për tu ndjekur dhe zbatuar. 

LEJO KREATIVITETIN TËND TË SHKËLQEJË 

SKE PUNUAR ASNJËHERË ONLINE? PO KËRKON TË ZHVILLOSH NJË AFTËSI DIGITALE? E KAM TRAJNIMIN E DUHUR PËR TY.

TRAJNIMI I SUGJERUAR

PROFIT PULSE

PERFEKT PĂ‹R INDIVIDĂ‹T QĂ‹ ZOTĂ‹ROJNĂ‹ TALENTE APO AFTĂ‹SI TĂ‹ FITUARA

Në këtë trajnim

🔍 Identifikoni fuqitë dhe potencialin tuaj kryesor.

🎓 Përvetësoni njohuritë thelbësore për t'i përforcuar ato.

🚀 Filloni sipërmarrjen tuaj online dhe rrituni në hapësirën e madhe online!

 Mësoni format e ndryshme të Monetizimit të Aftesive

Shitje dhe Social Media Marketing  + Advertising

Content Creation (tiktok, reels)

MĂ‹SO MĂ‹ SHUMĂ‹
TRAJNIM I SUGJERUAR

SOCIAL MEDIA MARKETING FREELANCER 

FITONI AFTËSI TË AVANCUARA 

Keni pak njohuri në Rrjetet Sociale dhe Marketing? Kjo është super, pasi edhe nëse nuk keni fare asnjë aftësi - ju do ti fitoni përmes këtij trajnimi.  Punoni online nga komoditeti i shtëpisë apo plazhi i preferuar, me biznese nga e gjithë bota që kërkojnë të jenë prezent në rrjetet sociale. Bëhu një shembull për gjithë të rinjtë që ende nuk kanë guximin të rendin pas ëndrrave dhe dëshirave të tyre.

MĂ‹SO MĂ‹ SHUMĂ‹
TRAJNIMI EKSKLUZIV

PERSONAL COACH - TRAJNIMI

1-ON-1

RRUGA PËR TË KRIJUAR AGJENCINË TËNDE TË MAREKTINGUT 

Përfito udhëheqje personale për të Mësuar Social Media Marketing. Për të ndërtuar agjencinë e marketingut dhe për të rritur biznesin. Program trajnimi intensiv për të shpejtuar suksesin tuaj pavarësisht eksperiencës. 

MĂ‹SO MĂ‹ SHUMĂ‹

LEKSIONE TË REJA ÇDO JAVË!

Vijoni të mësoni të rejat më të fundit me leksione të përditësuara që i përshtaten cdo lloj niveli të eksperiencës se ku gjendeni tani.

 

VIEW ALL COURSES

MĂ‹ SHUMĂ‹...

FREE WORKSHOP

AFTËSITE QË MUND TË OFROSH SI SHËRBIME OSE PRODUKTE DIGITAL

MĂ‹SO MBI PROFIT PULSE

FREE WORKSHOP

MĂ‹SO BAZAT E SOCIAL MEDIA FREELANCER

MĂ‹ REGJISTRO

FREE CHALLENGE

30 DITË SFIDA FREELANCER

MĂ‹ SHUMĂ‹ KĂ‹TU

Rregjistro emailin më poshtë për tu informuar mbi detajet e trajnimit Profit Pulse