Përshëndetje! 

Une Jam Eljona

................

The Founder of “Eljona Kosta – Digital Marketing Academy”. She has graduated in University of Tirana with the degree of Philosophy and Sociology. She has successfully completed the Master Studies for “International Business and Marketing”. In 2012 she started to attend several foreign advanced trainings in Internet Marketing. In 2014 she founded her first company IMRC and offered specialized services related to Advertising and Social Media Marketing. Since 2014 she managed advertising budgets up to $400 000 in ads spend. Experienced a measured ROI of 20-40% in specific campaigns.

Gathering such experience in Digital Marketing and Social Media Advertising allowed her to start her Training and Coaching Career.

Since 2016 she trained over 1300 individuals in the Social Media Marketing Expertise and allowing them to experience a new career and achieve Freedom in their life.

Si te nisni?

................

Behuni pjese e nje prej trajnimeve te mia. Ky eshte hapi i pare i suksesit per ju!

Puno online nga komoditeti i shtepise tende apo plazhi i preferuar, me biznese nga e gjithe bota

Regjistrohu me poshte. 

Regjistrohu

Meso cdo gje qe lidhet me Social Media Marketing dhe krijo ekipin tend te eksperteve.

 

 

Regjistrohu

Mesoni se si te ndertoni biznesin tuaj Dropshipping - eCommerce.
Pavaresisht se ku ndodheni dhe pse skeni eksperience te mepareshme.

Regjistrohu

Qëndrojme ne kontakt

....................

Regjistrohuni per te marre emaile informuese, inspiruese, teknika dhe strategji ne lidhje me digital marketing.