Jo Çdo Social Media Manager Është Një Social Media Strategjist

online marketing training social media management social media manager social media manager ne shqiperi social media manager ne tirane social media marketing social media strategjist Aug 13, 2022
Jo Cdo Social Media Manager Eshte Nje Social Media Strategjist

Pse nje social media manager nuk eshte gjithmone nje social media strategjist?

Nje nga keqkuptimet me te shpeshta kur vjen puna per social media marketing… 💭

Nese ju jeni nje biznes dhe sapo keni vendosur qe eshte koha per te nenkontraktuar social media marketing per biznesin tuaj. Se pari Urime! Vendim i zgjuar!

Nje nga avantazhet qe cdo biznes merr nga puna me nje ekspert eshte te zhvilloje potencialin e biznesit edhe ne formen dixhitale.

Bizneset mund te jene ne kontakt me disa menagere te social media dhe me siguri edhe ju keni vene re nje strukture tarifimi te ndryshme prej secilit prej tyre.

Ka nje keqkuptim te forte kur vjen puna tek percaktimi i tarifave dhe shpesh joshja per te zgjedhur cmimin me te ulet mund te sjelle ne fakt nje demitim per biznesin nese ska gjetur personin e duhur sipas qellimit qe biznesi ka.

Dhe kjo ka te beje me ate se cfare jane ne gjendje tju ofrojne keta eksperte.

Jo te gjithe social media manager jane social media stategjiste.

Me lejoni tju shpegoj me thelle.

Nje social media manager zakonisht zbaton nje strategji te mirepercaktuar te social media (nese nje biznes e ka nje te tille) dhe fokusohet ne detyra specifike te menaxhimit te perditshem.

Nga ana tjeter, nje social media strategjist eshte trajnuar per te krijuar nje strategji nderkohe qe perpiqet te mbaje ne fokus nje panorame me te gjere kur punon rreth qellimeve te biznesit ne social media.

Jo detyrimisht nje strategjist ben edhe pjesen e zbatimit, por ata jane ne gjendje t'ju ofrojne nje plan zbatimi qe t'ju coje drejt realizimit te objektivave tuaja.

Nuk ka asnje gje te keqe te zgjedhesh nje menaxher apo nje strategjist, por eshte shume e rendesishme per ju qe te dini se cfare do te merrni kur nenkontraktoni nje sherbim ne social media marketing.

Keshtu qe heren tjeter qe krahasoni paketat e ofruara nga eksperte te ndryshem, kujdesuni te diferenconi se cfare ata sjellin per ju.

Dhe nese ju jeni nje marketer qe deshironi te rrisni nivelin e ofrimit te sherbimeve tuaj ne nje shkalle me te larte, atehere ju mirepres te na bashkoheni ne SMMAT Training, duke pasur akses direkt tek une, ekipi im i keshillimeve, takime live dhe shume me shume!

Permes Trajnimit SMMAT ju mesoni jo vetem si te punoni si nje social media Manager, por gjiithashtu edhe se si te krijoni nje strategji per bizneset qe menaxhoni.

Ky trajnim ofrohet me tarifen 497 euro deri ne 31 gusht, kur tarifa e tij do te jete 997 Euro. 

Nese deshironi te zhvilloheni dhe investoni tek vetja juaj ju mirepres te bashkoheni sa me pare. 

 

Subscribe to get tips and tricks to level up your skills.