€997,00 EUR

Profit Pulse

🔍 Identifikoni fuqitë dhe potencialin tuaj kryesor.

🎓 Përvetësoni njohuritë thelbësore për t'i përforcuar ato.

🚀 Filloni sipërmarrjen tuaj online dhe rrituni në hapësirën e madhe online!

Udheheqje hap pas hapi

  • Te zbuloni talentin tuaj
  • Te zhvilloni nje aftesi nese skeni nje talent
  • Te zbuloni cili model biznesi eshte i duhuri per ju
  • Mjetet, aftesite qe do ju ndihmojne ne biznes
  • Format e ndryshme te Monetizimit te Aftesive
  • Shitje dhe Social Media Marketing  + Advertising
  • e-Mail Marketing
  • Content Creation (tiktok, reels)
  • Bonus: Template dhe script te gatshem.