eCOM DOMINATION

€297,00 EUR

NDERTO NJE BIZNES eCOMMERCE DROPSHIPPING NGA FILLIMI

CFARE DO TE MESONI:

 

FILLONI NJE BIZNES TREGETAR DHE SHISNI NE TE GJITHE BOTEN. 

  • Pa pasur nevoje te mbani produkte stok
  • Pa qene nevoja te punoni 8 me 5 

Permes videove ilustruese ju do te mund te mesoni cdo gje nga fillimi. 

 

GJITHASHTU  DO TE PERFITONI👇

🔷 MBI 15 Video on demand me leksione, aftesi, teknika, strategji, masterclasses. 

 

🔷 Pjesemarrje ne komunitetin e suportit. 

🔷 Suport i vazhdueshem. 

🔷 Dhe shume perfitime te tjera. 

 

Çfare te prisni?

Nese ju do te aplikoni me korrektesi hap-pas-hapi te gjitha gjerat qe iu mesoj, qendroni te fokusuar dhe te perkushtuar, mbani nje qendrim pozitiv pergjate gjithe trajnimit - ju do te keni shancin me te mire qe iu garanton sukses. Une e kam arritur shitjen e pare organike qe diten e neserme pasi e kam lanchuar dyqanin. Dhe i gjithe kontenti dhe strategjite qe do te gjeni ketu, jane te bazuara ne triqe dhe teknika qe une do te deshiroja ti dija qe ne momentin e pare qe kam ndertuar dyqanin tim te pare - kombinuar me te gjitha te rejat dhe mundesite e fundit te social media marketing. 

Account Information

Need Help? Email Customer Support

Next

Extra Contact Information

arrow_drop_down
Next

Address:

Referues:

Payment
Payment
PayPal

Complete