TAKIM INFORMUES

NDIQENI FALAS ONLINE

MËSONI SE ÇFARË MUND TË ARRINI DUKE PUNUAR SI SOCIAL MEDIA MANAGER, permes trajnimit SOCIAL MEDIA POWER

Prezantuar nga Eljona Kosta, 12 vite Eksperience ne punesimin Freelance dhe 8 vite Eksperience ne Trajnimin e te rinjve ne fushen e Marketingut Digital

00

DITË

00

ORË

00

MIN

00

SEK
RESERVONI VENDIN TUAJ
Close

50% Complete

Just enter in your name and email to secure your spot. It's 100% FREE.