Free

An account already exists with this email address. Is this you?

Sign in

30 days Freelancing Challange

Kjo eshte ajo qe duhet te beni per te qene nje freelancer 🥰

Atehere JU SFIDOJ 💎🥇

Ju ftoj te beheni pjese e #sfida30ditore dhe te aplikoni cdo dite teknikat qe do ju mesoj.

Po ju lajmeroj qe eshte program intensiv dhe vertet do ju fuse ne Rrugetimin Freelancer.

Pavaresisht se cfare aftesish ju keni, apo cfare talenti zoteroni, se bashku do i zbulojme dhe do gjejme rrugen me te mire per ju.

❤ Gjate sfides prisni edhe surpriza

Ne menyre qe te merrni pjese dhe te filloni sfiden duhet te me shkruani ne Inbox, duke perfshire disa informacione per veten, si edhe emailin tuaj.

Hej, a e permenda qe pjesemarrja eshte FREE?