€397,00 EUR

An account already exists with this email address. Is this you?

Sign in

Social Media Marketing Freelancer Training

 
Mesoni hap-pas-hapi te gjitha teknikat dhe strategjite me te fundit, nga njohja e rrjeteve sociale qe perdoren me shume nga bizneset, proceset e rritjes se profileve, mjetet qe duhet te perdorni. Mundesi per te kaluar nga Freelancer ne Agjenci!

 

Parametra te trajnimit 

 • 30 ore video 
 • 12 muaj akses 
 • Akses i personalizuar ne PC / Laptop
 • Certifikate 

 

Mbi 1400 studente te trajnuar 

Cfare do te mesoni:

 • Njohje te thelluar te Social Media marketing
 • Njohuri te plota ne lidhje me strategjite e marketingut, brandimit, social media management, aftesi shitese etj. 
 • Mundesi per te themeluar Agjencine tuaj Te Marketingut Digital. Krijimi i paketave te sherbimeve, gjetja e klienteve, negociimi dhe marredhenia me klientet. 
 • Si te krijoni nje plan per social media management dhe ta aplikoni ate per te sjelle rezultate per klientet. 
 • Njohje me mjetet e profesionisteve dhe si duhet ti perdorni per ta bere kohen me eficiente. 
 • Raportimi per klientet. 
 • Ky trajnim do te perfshije keto rrjete sociale:  Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter, Linkedin, Google+, Youtube Channel dhe nje intro ne TikTok

Kerkesa

 • Gjuha Anglisht - Niveli Mesatar e siper
 • Njohuri ne Microsoft Office Packages & Internet Navigation
 • Deshira per te nisur nje Karriere te re dhe fitimprurese. 

Per ke vlen ky trajnim:

 • SECILI qe po kerkon te mesoje AFTESI qe kerkohen gjithmone e me teper ne tregun global. 
 • MARKETEREST e rinj, qe kerkojne te mesojne se si mund te fitojne permes ketij profesioni te ri, duke ofruar Social Media Marketing per cdo biznes te vogel dhe te mesem ne bote. 
 • Influencers / Bloggers